Week 35

2013-08-28 13:34:33
I kategori Min vardag ♥
haft så mycket nu så bloggen ligger lite risigt till men bloggar bara för att det är roligt och därför kommer jag endast blogga när jag hinner och känner för det. 
 
I måndags: Kollade först på världens snyggaste moped! Ni kommer att få se den så småning om.
Red Lamba och tränade en hel del ökningar, fattningar osv. Har ju tränat lite för ägaren och kommer fortsätta med det men för att lyckas hitta henne måste jag fortsätta träna själv på det ägaren lär mig. Det ska gå riktigt fort, hon ska ha mycket framåt bjudning, lyssna på minsta lilla skänkel osv. Jag har väldigt svårt att rida så fort som hon vill att jag ska föra då jag känner att jag inte riktigt vet var jag har mig själv, även att det ska gå så fort så det känns som att man ska gå omkull i svängarna imellanåt, men vi tränar på det också!
 
Igår, tisdag: Red ut på ridskolan och jag hade Tristan, världens underbaraste. Tränade mycket i skritt och trav med skänkelvikningar osv och tog även en del galopp. Sen var det US-möte och planerade lite inför spökrundan, luciashowen osv. 
 
Idag, onsdag: Slutade 12 så chillar lite tills vid 4-5 när mamma kommer hem och jag ska till Lamba igen.
 
Imorgon, torsdag: Första gången på körskolan mellan 16.00-19.30 och under tiden hämtar mamma och pappa hem moppen! ♥ Kommer dock inte få mitt körkort förens om tidigast 2½ vecka men är inte lätt att hitta en sån pärla så nu ska den bli min! (:
 
Fredag: Körskola 16.00-19.00 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: