What have happened?

2013-08-23 17:15:15
I kategori Min vardag ♥
Vad har hänt sen sist? Inte så mycket faktiskt, men har bara inte haft tid till bloggen då jag varit så sjukt trött nu när skolan börjat.
I Måndags var Amanda med ute hos Lamba och hjälpte mig lite med henne ifrån marken, verkligen behövligt då man bara vet hur det känns uppifrån men har inte en aning om hur det faktiskt ser ut nerifrån och då hon fått en del hjälp av Comies ägare nu det senaste (som hon rider) Så kunde hon hjälpa mig med en hel del bra tips! 
Dock blev det lite mycket för Lamba i slutet och såg lite spöken, kastade sig och höll på och helt plötsligt låg jag på marken. Eller jag inte så plötsligt utan han tänka så mycket och parera landningen innan jag tog i marken. 
 
De mest konstiga var bara att när jag låg där raklång på rygg och kollade upp i taket så mådde jag så sjukt bra, inte ont någonstans och mådde bara så mycket bättre en innan haha så hoppade upp fortsatte lite till för att visa henne att hon inte bestämmer och det gick super! 
 
Sen började skolan och har inte gjort så mycket mer, haft ridlektion och haft första US-mötet för terminen, kanske berättar mer sen om jag orkar. Men nu vet ni att jag lever än! 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: