Planer

2013-07-24 20:00:00
I kategori Ridning ♥
Nu när ni har fått se mitt fulla schema inför dehär två veckorna tänkte jag berätta lite om mina planer med ridningen och bloggen framöver.
 
Först och främst letar jag ju medryttarhäst som ni säkert redan vet och har eventuellt en på G som ska höra av sig på lördag, låter det bra så blir det ju självklart provridning. Men eftersom jag åker till sommarstugan och jobbar efter de så har jag lite svårt att boka in det men antingen så får jag åka hem lite tidigare på torsdagen den 1:a och provrida då innan jag börjar jobba, eller så åker jag hem en kväll om jag inte har så mycket turer på kvällen och provrider eller så helt enkelt får jag vänta tills den 7:e men det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt! 
 
När jag hittat en underbar medryttarhäst och ridit ett tag så får jag försöka få med någon som kan fota och sen tänkte jag försöka göra en ny design och byta helt till Horseworld! Spännande! ^^ 
 
Och bloggen då? Nu när jag är borta så mycket så kommer jag köra en hel del live inlägg (förutom när jag jobbar och inte har teckning) och även några tidsinställda då och då ska det bli! Så bloggen kommer att vara igång men kanske inte med 3 inlägg om dagen precis men det hoppas jag att ni förstår! 
 
 
Hoppas ni alla får en underbar sommar! ♥ Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: