Tacksam, anledning

2013-07-22 16:14:03
I kategori Ridning ♥
Tack alla för era svar på förra inlägget! Betyder jättemycket att ni vill hjälpa till, och har verkligen fått svar på min fråga. 
Anledningen till att jag frågade är att nu när Lady är såld och jag inte har någon häst att rida på fritiden så funderar jag på om jag ska gå över till storhäst helt och inte bara på ridskolan, nu när jag ändå ska söka ny häst så kanske man kan passa på att byta. Har just nu två stycken alternativ, den ena är en storhäst på 170cm medan den andra är en maxad D-ponny. Visste inte vilken jag skulle ta i första hand och prova men nu har jag bestämt mig! Väntar tills helgen då ägaren till den stora kommer hem från semestern och satsar på att prova den först och känns det inte rätt så provar jag den mindre hästen. 
 
Kände att det var lika bra att passa på att börja rida storhäst ifall det känns rätt, för blir så jobbigt om man börjar på en ny häst och växer ifrån den när man väl lärt känna den, då är det bättre att börja på en lite större häst redan från början så man kan satsa på att stanna med samma häst lite längre!
Haha ser ju inte liten ut på denna pollen heller ^^ 160cm. *lång överkropp* 
2013-07-22 18:02:31

Följer du pretty little liars? I så fall tycker jag att du ska kika in på vår fanblogg där vi dagligen uppdaterar om allt och alla angående serien. Vi lägger även upp alla avsnitt så att du själv slipper leta.
Kika gärna in, - A
pll.webblogg.se

Svar: Ja de gör jag <3 Kollar in! :)
Sofia

2013-07-22 22:54:00

Sv: Jo men precis, usch man blir så arg när man hör sånt, bort med det! Haha ;)

Svar: Ja verkligen! (:
Sofia
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: