Dressyrspecialen

2013-06-13 09:00:00
I kategori Ridning ♥
Som ni kanske såg igår så ska jag börja i junior dressyrspecialen till hösten och tänkte lägga fram lite vad jag tycker, tänker och förväntar mig.
 
Jag tycker att det ska bli riktigt kul och jag tror vi är en galet härlig grupp med roliga personer. Jag hoppas på att nivån blir lagom trots att jag nästan är säker på att jag ridit längst eller vad man ska säga men det kan nog bli bra ändå. Jag vill kunna lära mig mycket och ta vara på tiden och inte bara rida runt i alla gångarter utan att göra något över huvudtaget. 
 
Förväntningar: Jag vill börja träna framdelsvändingar, tagen bakdel och andra saker som vi gjorde i gruppen jag gick i för ett år sedan, skänkelvikningar kan jag ju redan så det blir lite långtråkigt då jag kunnat de de senaste 6åren nu vill bli bättre på sånt som jag känner att jag inte är lika bra på. Så hoppas att det inte blir allt för lätta saker, gärna arbete med bommar och galoppbommar också då det är kul och bra som omväxling när det inte blir någon hoppning.
 
Hästar: Jag vill testa Aspe och Sunny (D-ponnyerna som jag red i hoppspecialen för ett år sen) igen och se hur mina favorit ponnyer är nu och så men jag är ju liiite lång för dem så ska satsa på Stor häst och antar att de kommer att bli, Picasso och Tristan som jag satsar mest på. 
 
Så nu är det bara att vänta och se, ska bli riktigt kul iallafall! 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: