Ridlektionen

2013-04-30 18:00:00
I kategori Ridning ♥
Eftersom jag har haft Questy väldigt mycket nu så trodde jag självklart att det var honom jag skulle få ännu en gång. Men när jag läste på mitt namn blev jag väldigt positivt överraskad! Jag skulle ha CD! En utav mina favorithästar som jag inte ridit på ett tag nu. 
 
 
Vi skulle rida mycket på volter och arbeta hästarna i både skritt, trav och galopp i just volter. Och arbeta ställning och böjning och mjuka upp hästarna ordentligt samt öva på att få med hela hästen runt skänklarna. Jag red ju Picasso i lördags och att hoppa upp på CD blev faktiskt som en chock! Att gå från en häst på ca 173cm till en på ca 150cm var större skillnad en vad jag trodde och det märktes verkligen i stegen. Det var lite svårt att komma in i det och arbeta honom efter hans steg och takt, lite konstigt eftersom Lady är ännu mindre men det kändes så konstigt att vara i samma ridhus och på ridlektion. Men jag måste erkänna att jag kände mig lite stor på honom nu.. Mycket större en vad jag känner mig på Lady för hon har ett stort och snabbt steg och balanserar upp en så pass bra. Så jag måste erkänna att jag föredrar Picasso före CD nu för tiden ^^ 
 
 

I'll stand by you ♥

2013-04-30 15:00:00
I kategori
I'll stand by you 
I'll stand by you 
Won't let nobody hurt you 
I'll stand by you 
Take me in, into your darkest hour 
And I'll never desert you 
I'll stand by you
 
 

Summer ♥

2013-04-30 12:00:00
I kategori Bilder ♥
 
Can just say that I love the weather ♥ 

v.18

2013-04-29 18:00:00
I kategori
Måndag: Ridning på jfk
Tisdag: Filmkväll med Fanny 
Onsdag: Lediga!!! Lady, galopp hårdträning ^^
Torsdag: Stan
Fredag: Chilla
Lördag: Hoppspecial 
Söndag: Gudstjänst? Lady
 
 
Min vecka kommer bli grym! ♥ 
 
 
 

Var inte ledsen det finns de som har det värre är precis som att säga, var inte glad det finns de som har det bättre

2013-04-29 15:00:00
I kategori
Att säga: var inte ledsen det finns de som har det värre är precis som att säga: var inte glad det finns de som har det bättre. 
 
När jag inte mådde som bäst, ingenting kändes som att det var värt att leva för, ingen fanns där och ingen kunde förstå mig. De fanns dem som sa att så illa är det väl inte det finns de som har det värre, tänk på barnen i Afrika. Men jag lever här och nu, i Sverige år 2013. Jag kan inte tänka mig hur svårt barnen i Afrika har det, jag vet att dem har det tusen gånger värre, men när allt känns tomt och man inte har ork eller lust att finnas längre har man ingen tanke på andra, man orkar inte bry sig, man hittar ingen anledning att vara glad och allt är bara mörkt. 
 
Dem som sa åt mig att jag inte skulle må dåligt ska de då komma till mig idag och säga: var inte glad det finns dem som har det bättre? Nu när jag har Lady, jag har underbara vänner, jag är glad och lycklig, för det mesta. Ska jag då inte få vara glad? Jag skulle kunna tänka på alla rika, som har egna hästar, en enorm pool, kan köpa vilka kläder dem vill utan att behöva tänka på ekonomin. Eller ska jag tänka på alla dem som har tusen vänner som står upp för dem, eller dem som har den perfekta medryttarhästen som kan allt? Det finns alltid dem som har det bättre, men lev i nuet i ditt eget liv. Såhär är mitt liv och det här är bra med just mitt liv, punkt. 
 
Ingen kan ta ifrån mig glädjen när jag är glad, trots att det finns dem som har det bättre. Men ingen kan heller ta ifrån mig sorgen bara för att det finns dem som har det sämre.
 
 

Saturday with the best

2013-04-28 12:30:00
I kategori Ridning ♥
Lördagen blev lyckad trots förkylningen men kan inte påstå att det blev något bättre med den så som jag mår idag, men jag hade iallfall en bra dag igår. ^^ Vaknade på morgonen, superförkyld som vanligt känns det som. Men gjorde mig ändå iordning för att åka till hoppspecialen. Tog lite olika mediciner, neseril, och tog med mig ett astmaspray till stallet. Redan när jag kom dit mådde jag lite bättre. Fick inte svart skäck nummer 1 (Sciense) som jag trodde utan fick istället svart skäck nummer 2, haha Picasso ♥ Sån extrem kärlek till den hästen. Typ den ända hästen i världen där jag kan känna mig så extremt säker. Jag som inte gillar att skritta ute med ridskolehästarna då jag många gånger blivit ivägskenad med också.. men med Picasso är det nästan roligt ju! Att inte behöva känna sig nervös innan hindret utan veta att han hoppar även om jag skulle komma lite fel. Så härlig häst. Men är man stor måste man vara snäll! Gick super och vi hoppade en bana på 70cm och det gick super, fick till och med in lite bocksprång ^^ 
 
 
Skulle jag någonsin köpa en häst så skulle den hästen vara du. Picasso ♥ 
 

sunday morning

2013-04-28 11:21:05
I kategori
Vaknade för en timme sen ungefär och kunde inte prata.. Kan prata lite nu men tyst och falskt.. Måste bli bättre tills imon för jag kan ju inte gå till förskolan med en sån här förkylning! Usch ja. Idag ska jag nog mest vara hemma och vila, kommer nog ändå inte orka så mycket mer. Aja ska försöka skriva om gårdagen också! Hoppas ni har det lite bättre än vad jag har det just nu! ^^
 

Död.

2013-04-26 23:06:18
I kategori

Har nog aldrig varit såhär förkyld innan, snoret rinner, kan inte andas, ont i halsen o trött. Men imorgon ska jag till stallet för hoppspecial vare sig jag klarar det eller inte. Jag har längtat så och tänker inte missa en till gång! ^^ Tur att det finns smink kan jag ju säga! Ser just nu ut som en clown med illröd näsa och ah ser allmänt död ut. Snälla låt mig bli frisk.

Foxy som jag skulle ha imon är halt,, så fick en frågan om jag ville ha Questy istället men njae.. Så önskade att få Science istället så får hoppas på att det blir så! ^^

ang. Designen

2013-04-26 11:49:08
I kategori Bilder ♥
Nu har jag bestämt mig för att byta designen helt, till något nytt och frsächt! Sommrigt och färgigt ska det nog också bli. Då jag är så trött på mina egna designer så tänker jag inte göra den själv nu heller utan letar efter en duktig designer att arbeta tillsammans med. Hittar jag inte det så kommer jag endast byta bilderna i den jag har nu, men jag hoppas på att kunna byta designen helt! Så fort jag får igång ett arbete med designen kommer det att komma upp här på bloggen och ni kanske kan få några ledtrådar på den nya designen..
 
 
Vill hitta massa bloggar med snygga designer, någon som vet en riktigt fin blogg? 
Kommentera då länken! (:
 
 

Imorgon då?

2013-04-25 17:05:07
I kategori Ridning ♥
Måste ju vara hemma imorgon med för att vila och så då jag är så förkyld med.. Och ingen ide knappt att gå en dag och sen helg utan bättre att vila. Men jag har ju Lady imorgon.. Hur gör jag då, Viccan åker ju till GHS så kan ju inte "avboka". Men får kolla med mamma när hon kommer hem, och jag är så taggad för att rida nu så tänker inte åka upp och bara fixa maten osv utan jag vill rida!!! Är så taggad på att börja arbeta henne ordetnligt och se till att galoppen blir som den ska så vill helst av allt börja med en gång...
 
 
 

Hjälp ang. design!

2013-04-25 16:35:55
I kategori
Nu vill jag byta eller ändra min design lite för att få med Lady i den! Loppan var det länge sen nu men han har fått vara med bara för att.. Så nu gäller det, den stora frågan!
 
 - Ska jag byta design helt?
 - Eller ska jag bara byta ut bilderna i min nuvarande?
 

Behöver all er hjälp så se till att svara nu allihopa! (: 
  

Vad ska jag ändra i designen?

  • - Byta designen helt!
  • - Ha kvar den som är men byta bilder!
  • - Ha kvar den exakt som den är nu ♥

Freeblogpolls

More polls: Cougar dating

Tillägnad min..

2013-04-25 15:00:00
I kategori Bilder ♥
Tänkte tillägna detta inlägg till min lilla hamster, Hamlet, Hamlan, Hamli, hårboll ja kärt barn har många namn. Nu har min lilla plutt varit med mig i över 2 år och går nu i princip på övertid här i livet. Han är nästan 2 och ett halvt år vilket guldhamstrar knappt brukar bli, 2 år är det vanligaste ibland knappt det. Så jag tänkte tillägna detta inlägg till honom nu medans han är i livet. Jag vet att han kämpar varje dag och man märker att han njuter av den sista tiden men en dag kommer han vara borta. 
 

Feber again.

2013-04-25 12:50:56
I kategori
Har fått feber igen, men kanske inte så konstigt när man varit på dagis tre dagar med en massa små förkylda barn.. Så är riktigt förkyld och har feber. Blir att vara hemma både idag och imorgon då, för man får ju inte heller gå tillbaka och smitta massa andra barn. Hoppas att jag kan bli bättre imon då jag måste ta Lady eftersom Viccan åker till Göteborg horse show ^^ Ibland önskar man nästan att man hade en privat liten ryttare att plocka fram så att man bara kunde sitta där på en pall i mitten av ridbanan och korrigera någon annan haha.. ^^
 
sötan bjuder.

Söndagen

2013-04-24 13:21:38
I kategori

I söndags skulle Lady börja skrittas igen efter hältan då jag skulle skritta henne barbacka var det bestämt. Inte så smart.. Skrittade lite ute och sen på ridbanan i solen, bra gick det men pigg var hon.

Efter rengöring av en hårig häst behövdes både en rengöring av stallgången och mig... ^^

Mys på hög nivå

2013-04-23 21:30:46
I kategori

Idag har jag och Lady haft riktigt mys i hagen! Fast måste erkänna att vi hade det nästan lika mysigt i söndags ^^ En sovande Lady tillsammans med ett fint väder vad kan vara bättre så det blev nästan en halvtimmes mys i solen (och blåsten!) men det var härligt! Bilder från dagens mysiga tjej och söndagens.