Dressyrspecialen

2013-08-15 13:00:00
I kategori Ridning ♥
Tänkte berätta hur det gick i dressyrspecialen i tisdags. Fick Tristan precis som jag hoppats på, hade ju honom hela tiden i hoppspecialen så känner honom rätt väl och han är en så galet underbar häst, helt klart honom jag skulle satsa på om jag fick köpa egen! 
 
Har en bild som jag gjorde innan sommaren på ungefär denna övningen som vi körde så tänkte visa den.
 
Serpentinbågar med trav det gröna, skritt det blåa och galopp det röda. Man kan även lägga in en halt vid mitten på ena serpentinen men det gjorde vi inte den här gången. Så rullar det så, helt enkelt. Blir ju inte så mycket jobb då ridskolehästarna bara gör som hästen framför men jobbade på ställning, böjning och att få honom framåt. Tristan tyckte det var skitkul!
 
Sen körde vi en övning där vi hade det like this:
Med två 10m volter på ena sidan i trav och sen galopp runt, där tränade iaf jag på att trycka på på galopp långsidan men sedan få en fin övergång till trav, samt galoppfattningar. Sen ville han ju galoppera hela tiden så volterna var svåra att få med honom i men det gick bättre efter ett tag.
 
Riktigt nöjd med ridpasset, riktigt mycke konditionsträning både för mig och Tristan som båda två var genomsvettiga efteråt.. 
2013-08-15 16:29:40

sv:
Aw tack så mycket^^ :)

2013-08-22 21:23:53

Hur gick denna veckans ridpass? :)

Svar: Ska försöka hinna skriva om det! :D
Sofia
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: