OMFG

2013-08-18 18:38:09
I kategori Min vardag ♥
Händer dethär verkligen? :o Var i stallet nyss, segade lite och skulle bara fixa hö och mocka då jag gjort något med nacken igår morse och har så jävla ont att jag typ inte kan röra mig.. Aja. 
 
Men fick hjälpa stallägaren att ta in hästar vilket jag erkänner att jag måste öva på, eller helt enkelt skaffa en till hand. Att ta in två hästar som går i olika hagar samtidigt utan att ge mig själv eller en häst en elstöt var inte lätt, valde att bli trampad istället vilket inte heller var så skönt.. Fick även hjälpa till att hålla en assöt 3-åring som blivit sparkad i ansiktet medan ägaren tvättade såret. 
Började snacka lite och han sa att han trodde det var super för både Lamba och hennes ägare att de hittat mig då Lamba inte blivit riden på väldigt länge och bara stått utan att bli omhändetagen.. Och sen så bara jag har ju också endel hästar som behöver ridas så det får du ju gärna hjälpa till med om du vill, och här finns det alltid hästar som behöver pysslas om! När vi är på tävling hela helgen så kan det ju vara bra om nån vill hjälpa till och rida och ta hand om de andra hästarna lite, men du får gärna hänga med på tävling också om du skulle vilja! Jag bara omfg, händer det här verkligen?
 
Måste ju då bara lägga till att stallet samt hästarna ägs av två enligt mig väldigt kända hoppryttare, inridnings och tillridningsryttare.. Dessutom har han ju sett mig rida Lamba endel och det kan jag säga det ser inte fint ut, och ändå säger han att jag kan få rida deras hästar som är värda några hundra tusen? x) OMFG!
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: