Tomorrow

2013-07-31 23:56:50
I kategori

Imorgon kan och ska bli en bra dag! Bättre en många andra. Om allt bara går som jag hoppas så kan detta vara början till något nytt och spännande! ^^
Men först ska vi åka hem från sommarstugan.. Åh så förväntansfull.

Happy face

2013-07-30 13:06:34
I kategori

Galet vad glad man kan bli bara sådär, trots att jag har ont i huvudet och så så kan jag inte låta bli att hoppa runt som ett litet barn. Blev så sjukt glad, hade gett upp hoppet i princip men bara ännu ett bevis på att man aldrig ska ge upp!

New in

2013-07-28 13:00:00
I kategori New in ♥
Marquant, Högtalare till Iphonen ♥ Riktigt bra för att kosta 199.-
 
Liten och söt kameraväska som är lite lättare att ha med sig överallt och slippa bära med sig den stora med objektiv och kablar i :) 99.- + 49 frakt
 
Mycket nöjd med båda så jag rekomenderar dem verkligen!
 

Sneakpeak

2013-07-26 13:00:00
I kategori Tips ♥
Nu är ju Hööks höstcollection ute, spännande! Har ni någon favoritbland sakerna? (:
 
Själv gillar jag verkligen ridstövlarna då de var väldigt enkla men endå speciella.
 
 
Även de röd/lila byxorna var helt okej, väldigt fina till hösten.

Planer

2013-07-24 20:00:00
I kategori Ridning ♥
Nu när ni har fått se mitt fulla schema inför dehär två veckorna tänkte jag berätta lite om mina planer med ridningen och bloggen framöver.
 
Först och främst letar jag ju medryttarhäst som ni säkert redan vet och har eventuellt en på G som ska höra av sig på lördag, låter det bra så blir det ju självklart provridning. Men eftersom jag åker till sommarstugan och jobbar efter de så har jag lite svårt att boka in det men antingen så får jag åka hem lite tidigare på torsdagen den 1:a och provrida då innan jag börjar jobba, eller så åker jag hem en kväll om jag inte har så mycket turer på kvällen och provrider eller så helt enkelt får jag vänta tills den 7:e men det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt! 
 
När jag hittat en underbar medryttarhäst och ridit ett tag så får jag försöka få med någon som kan fota och sen tänkte jag försöka göra en ny design och byta helt till Horseworld! Spännande! ^^ 
 
Och bloggen då? Nu när jag är borta så mycket så kommer jag köra en hel del live inlägg (förutom när jag jobbar och inte har teckning) och även några tidsinställda då och då ska det bli! Så bloggen kommer att vara igång men kanske inte med 3 inlägg om dagen precis men det hoppas jag att ni förstår! 
 
 
Hoppas ni alla får en underbar sommar! ♥ 

2 veckor framåt

2013-07-24 15:00:00
I kategori
Kommer att ha lite fullt upp nu två veckor framåt och tänkte visa er hur det kommer att se ut just för att ni ska veta lite vart jag håller hus så att ni kan se ungefär hur mycket bloggning det kommer att bli samt när jag inte kommer att blogga lika mycket.
 
25 tor: Nattvakta på Hööks dressarge cup med US ^^
26 fre: Nattvakta på Hööks dressarge cup med US
27 lör: Åka till sommarstugan. Ta kontakt med Pia, ägare till ev ny medryttarhäst ♥
28 sön: Sommarstugan
29 mån: Sommarstugan
30 tis: Sommarstugan
31 ons: Sommarstugan
1 tor: Åka hem från sommarstugan
2 fre: jobba på Kyrkekvarn
3 lör: jobba
4 sön: jobba
5 mån: jobba
6 tis: jobba
7 ons: äntligen ledig! ^^ 
 
 
 
Såhär fullt kommer jag ha det som ni ser men när vi är i sommarstugan kommer jag att live blogga så gott jag kan med eventuellt några tidsinställda inlägg också! Så bloggen kommer vara så gott som igång under hela tiden så glöm inte att kolla in lite då och då! ^^
 
 

R.I.P ♥

2013-07-24 12:04:00
I kategori
Hela två dagar sen nu. Men jag är säker på att du har det bättre där uppe i det blå än vad du hade din sista tid här nere. 
Rest in Peace Hamlet ♥ 
7/2-2011 - 22/7-2013
 
 

Shoppingdag!

2013-07-23 13:20:20
I kategori Bilder ♥
Var först hos tandläkaren vid 8.30, inte kul på sommarlovet men de får man ta. Men passade istället på att gå på stan efter vilket var mer lyckat! Hittade lite fynd på rean som jag tänkte visa här, hoppas ni gillar de!
 
Palladium skor, militärgröna halva priset! Så bara 350.-
 
Även ett par mörkblåa Palladium skor för endast 350.- !
 
GräddvitaDr Martens med vita snören, halva priset endast 700.-
 
höstig, vinröd tröja/tunika från Gina 149.-
 
 
 
träningsbyxor, svart rosa från Gina 99.-

Tacksam, anledning

2013-07-22 16:14:03
I kategori Ridning ♥
Tack alla för era svar på förra inlägget! Betyder jättemycket att ni vill hjälpa till, och har verkligen fått svar på min fråga. 
Anledningen till att jag frågade är att nu när Lady är såld och jag inte har någon häst att rida på fritiden så funderar jag på om jag ska gå över till storhäst helt och inte bara på ridskolan, nu när jag ändå ska söka ny häst så kanske man kan passa på att byta. Har just nu två stycken alternativ, den ena är en storhäst på 170cm medan den andra är en maxad D-ponny. Visste inte vilken jag skulle ta i första hand och prova men nu har jag bestämt mig! Väntar tills helgen då ägaren till den stora kommer hem från semestern och satsar på att prova den först och känns det inte rätt så provar jag den mindre hästen. 
 
Kände att det var lika bra att passa på att börja rida storhäst ifall det känns rätt, för blir så jobbigt om man börjar på en ny häst och växer ifrån den när man väl lärt känna den, då är det bättre att börja på en lite större häst redan från början så man kan satsa på att stanna med samma häst lite längre!
Haha ser ju inte liten ut på denna pollen heller ^^ 160cm. *lång överkropp* 

För stor?

2013-07-22 10:44:13
I kategori Ridning ♥
Nu behöver jag er hjälp! Är jag förstor för att rida maxad D-ponny, jag är 170cm lång och väger ca 55kg,
kan själv tycka att det varierar endel på hur hästen bär upp sig och hur balanserad hästen är, och kroppsbyggnaden på hästen såklart. Själv kan jag balansera upp mig bra men på vissa häsar kan jag känna mig ganska stor men andra inte, dock brukar folk säga att jag inte ser alls stor ut men det är ju svårt att säga själv. Vet även många andra som rider maxade D-ponnyer och som är lika långa, och ibland till och med längre en jag.
 
häst ca 147cm, jag 170cm 
145cm ,170cm 
häst ca 145cm, jag ca 170cm 
 
145cm , 170cm 
 
Behövs fler bilder/filmer? Säg till!
 

One week

2013-07-21 16:00:00
I kategori Ridning ♥
Nästa helg, alltså om en vecka så kanske jag har hela tre stycken alternativ på medryttarhästar. Har letat medryttarhäst ett par gånger förut och hur har det gått då? Det har tagit typ mer än 2 månader innan det ens kommer upp ett alternativ och då brukar de vara stor efterfrågan även av andra eller så funkar det inte och så får man vänta igen.. Tog mig 2½ år en gång innan jag hittade Trippe som jag hade i 1½ år. Så det har varit riktigt svårt hur man än gjort. 
 
Nu verkar det vara lättare! Har letat i ca 1 vecka och har fått upp lite alternativ men till helgen får jag se vad som passar, om det nu finns något som passar då såklart. Den jag tycker känns bäst just nu är en storhäst på ca 170 mer tänker jag inte avslöja ifall det inte skulle bli som tänkt. Ägaren till hästen ska höra av sig till helgen då hon är på semester nu så hoppas verkligen att det blir bra nu! 
 
 

21 juli

2013-07-21 11:32:20
I kategori
Förhoppningsvis så ska pappa blåsa ur och fixa lite med den lilla bärbara datorn idag så att jag kan ha den istället för "familjedatorn" som jag använder just nu för att den lilla är så galet seg och jobbig. Blir den bra så kan jag försöka att få in mina bilder osv på den för att sedan hålla igång bloggen ordentligt igen! Saknar att blogga men måste visa alla att jag finns då man förlorar massa läsare när man slutar blogga för ett tag. 
 
Så ska jag börja blogga på heltid igen så kanske det blir att byta till horseworld också när man väl ska starta upp igen. Eller vad tycker ni? 
 
 

Mina planer

2013-07-19 11:00:00
I kategori Ridning ♥
Nu när Lady är såld så är det bara att börja sikta på nya planer, inte bara tänkta tillbaka på det som var utan gå vidare, leva i nuet och planera för framtiden. 
 
Det första jag tänkt på är hur jag ska göra nu, ingen medryttarhäst, minns hur det var i höstas innan jag hittade Lady. Tomt, en del av mitt hjärta saknades och jag var förkrossad, jag var van vid att rida ca 3-4gånger i veckan och helt plötsligt låg det på 1 gång. Ridskolan ger bara kunskaper, inget personligt, känslosamt och inget band med hästen, du och hästen blir inte ett tem för även om ni blir det så kan det dröja en hel termin innan du får rida hästen igen. Jag vill ha en häst att utvecklas med som team, en häst att lära känna och lära sig förstå en häst att ha roligt med och inte alltid ligga och pressa på banan. Så mitt nya mål blev direkt att hitta nått nytt, en storhäst allra helst som passar mig så bra som det bara går, den perfekta hästen för mig!
 
 
Så hur går det nu? Nja kanske efter bara en vecka har jag fått kontakter som kan leda mig till något nytt och spännande, har en som ska höra av sig nästa helg då hon är på semester nu. Så det är bara att hoppas, men inte för mycket för då blir man bara besviken! 
 
 

Spirit Lady ♥

2013-07-18 20:00:00
I kategori Ridning ♥
Fick veta något båda roligt och ledsamt nu under semestern, eller ja i början på denna veckan. Lady är såld. Min älskade fina tjej är såld. Men det var det bästa för henne, hon kommer att få det så bra med någon annan som älskar henne och tar hand om henne. Jag är lycklig för hennes skull, jag tror hon behövde få lite ombyte och förhoppningsvis hitta ett underbart ställe där hon kan bo föralltid. Men det sorgliga är att hon åkte igår, innan jag kom hem. Jag han inte säga hejdå till henne, kommer aldrig att få se henne mer. Men man får se det positivt, hon får det bra och det kanske var det bästa för mig med, jag är lite för lång för ponny det vet jag, jag behövde gå vidare nu. 
 
När ett kapitel avslutas påbörjas ett nytt, vem vet, kanske ett ännu bättre kapitel? 

What happened?

2013-07-18 17:34:49
I kategori
Vad hände med bloggen? Jo det var så att jag sommarjobbade på kyrkekvarn som ni kanske vet och under hela de 7 dagarna bodde jag där och bodde ute i skogen så hade tyvärr ingen teckning över huvudtaget, hade inte direkt någon tid över heller för den delen. ^^ Kom hem den 1:a och började direkt att packa om för nästa och den 3:e juli bar det av till Kroatien för att tillbringa 15 dagar med familj och underbara vänner. Och nu har jag precis kommit hem för ungefär en timme sedan. Det har varit mina veckor de, hoppas ni också haft det lika bra! 
 
Men som ni vet så är det svårt på sommaren med att hålla igång bloggen, man är borta mycket och så kommer det vara på min blogg också. Kommer jobba 5 dagar till och åka till sommarstugan ett tag antar jag men förhoppningsvis kan jag bättra mig. 
 
 
Ps, ni kommer att få veta och se lite allt möjligt som hänt under de här veckorna snart, om det fortfarande finns någon som läser ^^