Mina planer

2013-07-19 11:00:00
I kategori Ridning ♥
Nu när Lady är såld så är det bara att börja sikta på nya planer, inte bara tänkta tillbaka på det som var utan gå vidare, leva i nuet och planera för framtiden. 
 
Det första jag tänkt på är hur jag ska göra nu, ingen medryttarhäst, minns hur det var i höstas innan jag hittade Lady. Tomt, en del av mitt hjärta saknades och jag var förkrossad, jag var van vid att rida ca 3-4gånger i veckan och helt plötsligt låg det på 1 gång. Ridskolan ger bara kunskaper, inget personligt, känslosamt och inget band med hästen, du och hästen blir inte ett tem för även om ni blir det så kan det dröja en hel termin innan du får rida hästen igen. Jag vill ha en häst att utvecklas med som team, en häst att lära känna och lära sig förstå en häst att ha roligt med och inte alltid ligga och pressa på banan. Så mitt nya mål blev direkt att hitta nått nytt, en storhäst allra helst som passar mig så bra som det bara går, den perfekta hästen för mig!
 
 
Så hur går det nu? Nja kanske efter bara en vecka har jag fått kontakter som kan leda mig till något nytt och spännande, har en som ska höra av sig nästa helg då hon är på semester nu. Så det är bara att hoppas, men inte för mycket för då blir man bara besviken! 
 
 
2013-07-19 11:42:30

SV; Ja han är bra go ;) allt bra med dig?

MVH AMandaB

Svar: :) Ja de är bara bra! Själv då? kram
Sofia

2013-07-19 17:26:23

Super fin blogg! Verkligen skit fin!

Svar: Tack så hemskt mycket! Din är också riktigt fin! :)
Sofia
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: