Vecka 22

2013-05-29 20:04:16
I kategori
Nu kommer ni få se min fullspäckade vecka! Så mycket saker att göra just nu men på fredag börjar det äntligen bli lugnt igen! 
 
Måndag: Ridning Daira
Tisdag: Red Lady, psykträning (skrittade fram ute ensam, hon hatar att vara ensam häst) och tempoträning med bom i ridhuset vilket gick mycket bra!
Onsdag: Lady hoppade/tänade med bom hade en bom och ett sockerbitshinder på typ 40cm på volten och tränade lite bus men annars gick det bra! Ska bli mer hoppträning med lite högre hinder snart men vi går sakta men säkert framåt. Skrev engelska uppsats..
Torsdag: Möte på kyrkekvarn för sommarjobbet
Fredag: äntligen chilla!
Lördag: Ut och hoppa stockarna men Foxy på ridskolan. :s
Söndag: chilla ♥ 
 
 
Vill ni se en annan galen ninjahäst bild från hennes ägare? (; 

Konfa är ju inte fel.

2013-05-26 14:52:03
I kategori

Detta kan man ju inte tacka nej till ^^ efter ett roligt år så blir det bara bättre.

Konfirmerad

2013-05-26 13:01:12
I kategori

Nu är jag konfirmerad! Äter just nu mat med lite släkt och snart blir det god cheesecake! ^^

Lady goes wild 3 ^^

2013-05-25 09:00:00
I kategori Bilder ♥

Vilken ras?

2013-05-24 17:42:00
I kategori Ridning ♥
Ja vilken ras tror ni att Lady skulle kunna vara? 
Lady har helt okänd stam och ras och det är något jag funderar en del över, vad kan hon vara?
Ägarna trodde att hon hade något fullblod aktigt i sig och det skulle jag kunna hålla med om, men vad kan hon mer/annars vara? Ibland tycker jag att man kan se lite arab liknande i henne, som "nosbenen" ibland och ibland när hon höjer svansen precis som araber ofta gör.. Men vad tror ni? 
 
Spirit Lady
F. 1996
mkh. 145cm
 

 
Bara att gissa på! Ut med alla era tankar ^^ 

Lady goes wild 2 ^^

2013-05-24 17:23:42
I kategori Bilder ♥
 
Så sjukt fin du är! ♥ 

Lady ♥

2013-05-24 11:00:00
I kategori videos

Duktiga lilla häst ^^

Much more

2013-05-23 18:40:00
I kategori Bilder ♥
Någon som är sugen på fler filmer och massvis med bilder? ^^ Det kommer jag lovar! Så nu har ni hela helgen framför er med massa filmer och bilder, bland annat så kommer filmen ifrån själva markträningen upp imorgon förmiddag, eller så kan ni förhandskolla på den ikväll på min Videofy, sofiianilsson. 
 
Ha de bäst flodhäst ^^ 
 

Lady goes wild ^^

2013-05-23 17:02:00
I kategori videos

Lät Lady springa av sig lite efter lite träning från marken, filmade första delen och tog sedan en del kort. Och ja hon har grimman på sig då det var första gången och jag var osäker på hur hon skulle reagera och om jag ens skulle få tag på henne sen men det visade sig att det inte behövdes då hon hela tiden kom tillbaka för att fråga om tillåtelse att springa mera ^^ Så gulligt! 

Lady

2013-05-23 16:30:54
I kategori

Kom nyss hem från stallet, tränade från marken idag med för att hon skulle få springa av sig lite i slutet och så blev det! Så nu får ni vänta er massa bilder och filmer! ( ja framside kamera är ju inte fel)

Life is hard

2013-05-22 20:00:07
I kategori
Förra veckan och denna veckan har vi haft cooper-testet i skolan, när man ska springa 2,4km på en viss tid för olika betyg osv. Dock har jag inte kunnat vara med och kommer inte kunna springa denna veckan heller, eller jag vet inte ens när jag kommer kunna det igen. 
 
Har haft ont i mina knän i några år men man vänjer sig och det blir en vardag, men har fått ondare det senaste och kan inte gå långt osv så igår var vi hos doktorn och kollade upp det.
 
Ska nu gå hos en sjukgymnast, inte så kul.. Ska få ett träningsprogram som jag antagligen ska köra tills efter somaren. Och kolla lite annat oså.. Hatar doktorer, så läskiga och de säger ju nästan aldrig något kul. Har typ något chondromalacia patellae som jag inte har en aning om vad det är men aja, något med nån q-vinkel och vad det var. Ska iallfall försöka att träna bort det nu i sommar, och annars vet jag inte vad de gör.. 
 
Kan ju säga att det inte är direkt kul när de sitter där och bara, ah men ridningen gör ju att du får sånna riktiga lår muskler och det kanske bara gör det värre men ah sånt vet ju sjukgymnasten sen så får du se vad de säger. Precis som att jag inte skulle få rida.. Haha som att det skulle funka, aldrig i livet! O sen bara ah men man kan ju operera om det inte hjälper men det är ju en del rehab sen eftersom man måste flytta muskler och sånt. Ja bara jaha okej det var ju trevligt.. Man får helt enkelt hoppas på det bästa!
 
Just say fuck you and smile ^^ 

Redigering

2013-05-22 15:01:33
I kategori Bilder ♥
Fick ett önskemål om att lägga upp lite fler bilder som jag redigerat bort skaer ifrån och det ska jag absolut fixa! Så här kommer det! (: Självklart redigerar jag bort lite småsaker helt gratis om någon är intresserad men bara det inte är allt för avancerat och så måste jag självklart ha tid. 
 
Redigerat bort hinderstödet så att hästen går att klippa ut. Dock var denna riktigt svår då så mycket av hästen är borta.. 
 
Redigerat bort grimman och eltråden som ni kanske ser, också riktigt knepig då hästen är såpass olikfärgad.
 
Grymt svår då det var så mycket att ta bort och skuggorna är riktigt svåra att få till bra..
 
 
 

Sommarjobba ♥

2013-05-20 13:00:00
I kategori Ridning ♥
Tänker avslöja mitt sommarjobb som jag faktiskt längtar lite till ^^ Ska bli galet roligt! 
Så vart ska jag jobba?
 
Jo, Kyrkekvarn! 
 
Jag ska jobba med turridning hos Kyrkekvarns islandshästar, och för er som inte vet och vill veta så ska jag berätta lite mer om det! 
 
Kyrkekvarns turridning har ca 40 st islandshästar i olika storlekar och åldrar, både för vana och nybörjare och även för det längsta/tyngsta i familjen. De har ridläger, turridningar av alla dess sorter och massa annat som inte har med hästar att göra. 
 
Det jag kommer att göra på mitt jobb är lite olika, rida med på turridningar, göra iordning hästar, in och utsläpp och lite allt möjligt som behövs i ett stall såklart. Jag kommer att jobba vecka 26 måndag - söndag och fredag v 31 - tisdag v 32. Alltså ca 12 dagar som är bestämda men man kan få jobba mer om det skulle behövas t.ex om nån blir sjuk. Jag kommer vad jag vet nu att bo över tillsammans med en annan tjej de veckorna som jag jobbar och dagarna är allt ifrån ca 8-18 och så vidare men det är bara kul och dessutom tjänar jag en hel del på det! 
 
Jag tjänar 40kr/h och på då en vanlig dag från kanske 9-16 är det 280kr!!! Snacka om att kunna shoppa sen!
 
 
Bild från kyrkekvarn sommaren 2011 ♥

Kunde blivit..

2013-05-19 14:30:00
I kategori Bilder ♥
 
Hahaha åh kunde blivit så fint om jag bara varit med lite i blicken och tagit av mig mina ursnygga handskar.. 
Aja skit samma, bättre lycka nästa gång! 

Fredags

2013-05-19 12:37:24
I kategori Ridning ♥
I fredags hade jag Lady och slutade skolan vid 2 och åkte direkt upp till stallet! Var super varmt ca25 grader i skuggan typ.. Så jag bestämde mig för att träna henne från marken i ridhuset eftersom det inte är några andra i stallet förens vid 3-4 om ens det. Träningen gick super! Hon följde mig vart jag en gick, snäva svängar, halter, trav och det hade jag verkligen inte väntat mig då man inte alltid känner sig så uppskattad med den där lilla busen men jag var visst mer betydelsefull en vad jag trodde! Hon kunde brallat och busat av sig men istället följde hon mig vart jag en gick! 
 
Hade tänkt att låta henne springa av sig lite också men precis då kom en som skulle rida i ridhuset så det blev inget med det.. Men ska träna igen nu i veckan förhoppningsvis! ♥
 
Mamma skulle filma men visade sig sen att hon inte hade lyckats filma utan tagit några bilder istället då man trycker på en annan knapp när man filmar trots att den är inställd på filmning.. Så nu har hon lovat mig att följa med en gång till för att filma ^^